Azend IT

Uanset hvilken dør du går ind af hos Azend, så vil du altid møde et menneske der formår at sætte sig ind i, og være på omdrejnings-højde, med dig og din forretning. For os handler det gode samarbejde om at bygge stærke relationer funderet i høj faglighed.

Med den kombination, mener vi at vi klæder hinanden bedst muligt på til at sætte os ind i – og forstå – lige præcis de behov I har for jeres IT og ERP-løsninger. På den måde kan vi bedst vejlede jer til de pakker der passer til jeres forretning.

Services

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Lad os passe på dit IT

For os er det ikke nok bare at være din leverandør – vores mål er at blive din betroede samarbejdspartner.

Differentieringen, for os, ligger i, at man som samarbejdspartner har en personlig, ligeværdig og tillidsfuld relation, hvor der er plads til at sige tingene som de er, fordi vi kender hinanden.
Hvor vi stoler på hinandens faglighed og udgangspunkt, og begge har som mål at understøtte din virksomheds drift og udvikling – vi gør det vi er bedst til, så du også kan gøre det du er bedst til.

Overvejer du om du skal have en intern IT-afdeling, eller om det måske i stedet er mere rentabelt at have en tæt, ekstern samarbejds- og sparringspartner der forstår dine behov?

Din eksterne IT afdeling

Med vores dygtige supportere og konsulenter kan vi tilbyde dig en skræddersyet pakke der passer til din virksomhed. Uanset om du har brug for bedre sikkerhed, skal have styr på licenser til din softwarepakke eller have opdateret forældet hardware, så leverer vi løsninger, der understøtter dig i at opnå lige præcis dit forretningsmæssige mål. Vores tilgang til udvikling er baseret på en dyb forståelse af Microsoft-platformen og dens omfattende værktøjssæt, og vi udnytter Microsofts innovative teknologier til at skabe skræddersyede løsninger, der passer nøjagtigt til dit behov.

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Thygesen Textile Group

Thygesen Textile Group

Flytningen af 40-50 IT-brugere, fordelt på 5 forskellige selskaber, til Microsoft Dynamics 365 Business Central er en omfattende proces… Men ikke desto mindre, er det dét projekt den midtjyske tekstilkoncern har kastet sig ud i.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.