Er du begyndt at bruge Copilot?

Copilot er Microsofts nyeste skud på stammen, det blev frigivet i januar 2024 til alle med et Microsoft Business standard eller business premium licens.

Referat

Få en 20-siders PDF med fagstof kogt ned til fem overskuelige punkter med Copilot i Edge

Copywriter

Brug den som din personlige copywriter til at udarbejde udkast til SoMe content, e-mails, overskrifter og meget andet.

Billeder

Glem alt om stock fotos og teksttunge rapporter, og brug i stedet Copilot til at generere skrædder-syede billeder til alle dine medier.

Dataanalyse

Med den stærke AI motor, kan du udnytte Copilot til at få analyseret store datamængder.

Microsoft Copilot er et produktivitetsværktøj, som er drevet af kunstig intelligens. Hvis du kender, og er vant til at bruge, ChatGPT, så vil det ikke føles helt ukendt at kaste sig ud i Copilot.

Er du stadig lidt usikker på brugen af AI-teknologier, så er Copilot heller ikke noget dårligt sted at starte, for alle dine forretningsdata er 100% sikret. Copilot er en AI-drevet web chat med kommerciel data beskyttelse, som sikrer at dine data ikke bliver delt med uvedkommende. Der er nemlig ingen chat-prompts der bliver gemt og det er ikke muligt at rekonstruere data fra nogen søgninger – ikke engang hos Microsoft. På den måde er du sikker på, at de ting der kun vedrører din virksomhed, også bliver i din virksomhed.

Copilot er Microsofts add-on direkte i deres miljø, hvilket betyder at du vil kunne tilgå programmet direkte i blandt andet Word, Powerpoint, Excel og Outlook.


Hvad kan Copilot?

Microsoft selv skriver, at Copilot er sat i verden for at hjælpe deres brugere med at blive langt mere effektive i deres arbejdsgange, til at gøre manuelle processer automatiske og til at forbedre kvaliteten i visse opgaver. Med Copilot kan du fx spore samtaler og producere opsummeringer i Teams, du kan bede Copilot om at lave flotte slideshows ud fra specifikke prompts og ideer, og du kan ikke mindst få hjælp til at analysere og visualisere store datasæt i Excel.

Der er næste ikke det, du ikke kan bruge Copilot til, det integrerer fuldstændig sømløst ind i alle de applikationer du har i din Microsoft løsning.

Kan jeg få Copilot?

Hvis du har en Microsoft Business Standard eller Premium Licens, så kan du også få Copilot. Det er en add-on licens der skal tilkøbes til dine eksisterende licenser, men inden du gør det anbefaler vi at du booker os til et readiness møde, hvor vi kan snakke om og vise jer features og functions, så du får en fornemmelse af om Copilot kunne være et oplagt valg for dig.

Beslutter du dig for, at tilkøbe Copilot, så anbefaler vi også at du får lavet en systemgennemgang, for at sikre at din infrastruktur er klar til at håndtere tilføjelsen.

Vil du have hjælp til Copilot?

Relaterede indlæg