Fra vision til realitet

Azend’s Inspirerende fortælling om vækst og udvikling.

Tag med på en rejse gennem tiden og se, hvordan vores visioner har formet vores virkelighed og skabt en historie, fyldt med succes og transformation. Velkommen til Azend – hvor vi går fra drømme til handling.

Services

2015

Fra et overraskende jobmøde til etablering af en selvstændig virksomhed

Thomas Pedersen deltager i X 2015 i et møde hos koncernen Sindico Group, som på daværende tidspunkt er på jagt efter en intern IT-specialist.
Forud for mødet, forventer Thomas Pedersen at blive tilbudt en stilling som ansat i koncernen, men går fra mødet med et tilbud om at starte sin egen IT-virksomhed, under Sindico Group.

‘Jeg kan gøre det her’

Med sin solide erfaring fra IT-branchen og sans for godt købmandsskab tænker Thomas Pedersen ‘Jeg kan gøre det her. Og jeg vil gøre det på min måde’.
Så med eget cvr-nummer, og et beskedent skrivebord som sin base, grundlægger Thomas Pedersen i december 2015 virksomheden Fiks IT, med den ikoniske ninja som maskot.

En succesfuld start

Da Thomas Pedersen starter sin virksomhed under Sindico Group, er Fiks IT sikret en kundeportefølje og omsætning fra første dag, i form af koncernens datterselskaber. Dette sikrer en succesfuld start i branchen for Fiks IT, som danner grundlaget for en stabil vækst og udvikling.

Den første medarbejder