Azend lokationer

Her finder du os

Fra de skovrige landskaber i Midtjylland til vestkystens brusende bølger: Vores specialister kan findes på begge vores kontorer, men vi samarbejder med kunder i hele landet.

AZEND IKAST

E. Christensensvej 55b
7430 Ikast

AZEND ESBJERG

Esbjerg Business Park
John Tranums Vej 23
6705 Esbjerg

Azends lokationer
Modern Work

Modern Work

Med vores Modern Work-løsninger kan du tilbyde dine medarbejdere avancerede værktøjer til samarbejde og produktivitet. De kan hjælpe dit team med at opnå mere – uanset hvor de befinder sig – og du vil sandsynligvis opleve, at du får en langt mere fleksibel, engageret og effektiv medarbejdergruppe.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud

Cloud hosting er ikke kun for store virksomheder. Det kan være en lige så stor fordel for små og mellemstore virksomheder. De fleste ønsker fleksibilitet, mere effektivitet, højere sikkerhed og variable omkostninger, så der kun betales for det der er behov for. Cloud hosting kan være svaret på dine ønsker.

IT Sikkerhed

IT Sikkerhed

Vi gør IT-sikkerhed mindre besværligt: Hver dag rammes mere end 800 danske virksomheder af forsøg på IT-angreb. Hvornår bliver din virksomhed ramt? Vigtigere endnu: Er der udarbejdet en plan for hvad der skal ske, hvis uheldet er ude og en IT-kriminel får adgang til jeres systemer?

Business Central

Business Solutions

Med vores Business Solutions løsning får du en skalerbar løsning, som kan tilpasses efter dit behov. Det kan nemt udvides i takt med at virksomheden vokser, eller reduceres hvis behovet for det opstår. Du får en løsning der integrerer alle dine forretnings-processer, så du får en mere strømlinet drift og værdifulde indsigter i alt lige fra økonomistyring til salg og service.

Max Græsborg

“De tog os seriøst lige fra starten. Så længe vi har så god service fra Azend, så vil jeg helt klart anbefale jer til folk, hvis jeg hører de har udfordringer med IT.”

Max Græsborg

Project & Procurement Manager – Aqua d’Or

Ingvard Sand

“Efter mange gode år med JDC, har vi pr. årsskiftet (2019) skiftet leverandør vedr. IT generelt. Azend sørger nu for alt IT I hele SAND GROUP. Alt blev implementeret smertefrit hen over en weekend.”

Ingvard Sand

Owner – Sand Group

“Det har været rart at Azend kendte os, da vi skulle i gang med projektet. De har kendt vores forretningsstruktur, og lavet en fornuftig løsning til os.”

Allan Nielsen

Tidl. CFO & IT-ansvarlig, Thygesen Textile Group

Skal vi hjælpe din virksomhed?