Business Solutions

Alt-i-én
løsning

Med vores alt-i-én forretningsstyringsløsning, der integrerer alle dine forretningsprocesser, får du ikke kun en mere strømlinet drift, men også værdifulde indsigter i alt lige fra økonomistyring til salg og service, og endda supply chain management.

Du har, dermed sagt, alt hvad du har brug for, lige ved hånden, for at understøtte din beslutningstagning og fremme væksten i din virksomhed. Og hvem kan ikke bruge det? Hvis du er i spidsen for en virksomhed, så kender du nok allerede til udfordringerne ved at holde styr på alle de bevægelige dele i forretningen. Når man skal have styr på alt fra bogholderi til lagerstyring (og alt derimellem), kan det være som at jonglere med tallerkener, mens man balancerer på et reb… Men ikke længere!


Du får et smidigt og brugervenligt værktøj

Hvad er værdien af den mest avancerede software, hvis ingen kan finde ud af at bruge den? Vores løsning er designet med brugervenlighed for øje – først og fremmest. Det betyder at du og dine medarbejdere skal bruge mindre tid på at kæmpe med teknologien og mere tid på at fokusere på det, der virkelig betyder noget: at drive din forretning.

Vi sikrer, at alle dine forretningsprocesser bliver samlet i én løsning. Det betyder, at du ikke behøver at spilde tid på at skifte mellem forskellige systemer og tabe data undervejs.

Styr på skalerbarhed og agilitet

Det der fungerer for din virksomhed i dag, behøver ikke nødvendigvis at fungere i morgen. Med Azends Business Solution løsning behøver du ikke at bekymre dig om at skifte til en ny platform, når din virksomhed vokser.

Det er som at have en elastik, der kan strække sig efter dine behov. Så uanset om du er en lille start-up eller en veletableret virksomhed, kan du være sikker på, at vi nok skal understøtte dig i den rejse du er på.

Business Solutions

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Nordic Wind Technology

Sikre forbindelser og et konstant flow af data er afgørende for software-virksomheden Nordic Wind Technology, der har valgt Azend som samarbejdspartner. Azend varetager både den daglige drift af Nordic Wind Technologys hosting og det komplekse, globale netværk, der er indrettet til at forsyne virksomheden med forretningskritiske data.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.