Hybrid Cloud

Er Hybrid Cloud noget for mig?

Uanset hvor du kigger hen i dag, så er det gennemgående key-word næsten i alle aspekter fleksibilitet, det er uanset om du kigger på krav fra dine medarbejdere eller krav til din teknologi og virksomhedsdrift.

For at vide om Hybrid Cloud er den rette løsning for dig, så kræver det nok en mere uddybende forklaring og begrebsafklaring – frygt ej, det har vi naturligvis allerede tænkt på for dig.

Hybrid Cloud kombinerer cloud computing-tjenester fra både private og offentlige clouds for at skabe en fleksibel og skalerbar it-infrastruktur. Det giver dig mulighed for at vælge en cloud-løsning, baseret på faktorer som sikkerhed, compliance og omkostninger der passer til lige præcis de applikationer eller datasæt, som du har.


Hvorfor vælge en hybrid cloud løsning?

Med Hybrid cloud kan du styrke din forretning ved at kombinere on-prem-løsninger, også kaldet ”private cloud”, med de mere fleksible, og skalerbare public cloud løsninger.

En hybrid løsning kan især være en fordel, hvis du fx har nogle tunge applikationer eller programmer som er driftskritiske for din forretning, som skal køre 100% uden forsinkelser når du tilgår dem fra din PC eller mobile devices.

Det kan også være, du er underlagt en streng kontrol ift. følsomme data eller specifikke compliance krav. I så fald anbefaler vi, at denne del af din forretning bliver driftet fra en on-prem-løsning, der enten står fysisk hos dig eller i et beskyttet datacenter.

Alle de mindre tunge applikationer, styresystemer og lignende kan driftes fra en klassisk cloud løsning, hvor du får fordelen ved virtuelle servere der hurtigt kan skaleres op eller ned, alt efter dine behov. Her leverer en tredjeparts udbyder, som Azure, AWS eller Google Cloud Platform, services over internettet. En offentlig cloud løsning er derfor ideel for at opnå skalerbarhed, fleksibilitet og effektivitet, da den giver adgang til et bredt udvalg af ressourcer uden du behøver at have fysisk hardware til at løse opgaven.

Med Hybrid Cloud kan du dermed kombinere både den offentlige og den private skys fleksibilitet og styrker. Det sikrer optimal ydeevne og kontinuitet, idet du kan balancere mellem on-demand ressourcer i offentlig cloud og den sikrede kontrol i en privat cloud. Med Azends Hybrid Cloud løsninger kan du optimere din IT-infrastruktur, og sikre at dine data er beskyttede og tilgængelige, når du har brug for dem.

For os er det også et af de vigtigste værktøjer til at understøtter din virksomheds vækst og innovation.

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Nordic Wind Technology

Sikre forbindelser og et konstant flow af data er afgørende for software-virksomheden Nordic Wind Technology, der har valgt Azend som samarbejdspartner. Azend varetager både den daglige drift af Nordic Wind Technologys hosting og det komplekse, globale netværk, der er indrettet til at forsyne virksomheden med forretningskritiske data.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.