IT-security

Er du træt af…

… at høre om IT sikkerhed? Det er ikke så godt, for du kommer til at høre om det fra nu af og lige så længe alle vores vigtigste infrastrukturer bliver driftet digitalt.

Vi vil nu alligevel forsøge at gøre det hele spiseligt og værdifuldt for dig – for der er nok efterhånden ikke nogen, der ikke har hørt om sikkerhedsbrud, datalæk og virksomheder der bliver gjort uarbejdsdygtige pga. IT-kriminelles ransomware angreb.

Derfor er sikkerhed ikke bare et teknisk anliggende – eller et nødvendigt onde. Du bør anse det som forretningskritisk, og som noget af det vigtigste du kan tage stilling til i dag.

Det er kernen i din virksomheds troværdighed og fortsatte vækst. Spørg dig selv:

  • Hvordan ville jeg være stillet overfor mine kunder, hvis jeg oplevede et alvorligt datalæk?
  • Ved jeg, hvordan jeg skal agere i sådan en situation?

Hvor starter vi?

Hos Azend omfatter vores IT Security løsning beskyttelse af dine enheder, sikring af data, identiteter og systemer mod cybertrusler og -angreb.

Det omfatter avanceret trusselsdetektion, firewall-konfigurationer, regelmæssige sikkerhedsaudits og veldokumenterede strategier for disaster recovery.

Vi spurgte før, om hvordan du ville være stillet overfor dine kunder, hvis du oplevede et alvorligt datalæk? Ville du vide hvordan du skulle agere i sådan en situation – hvor starter du henne, hvis du opdager et angreb på dine systemer?

Det er helt ok, hvis du ikke har svarene – for dem kan vi hjælpe dig med at få styr på, så du får sikret dine kritiske aktiver mod interne og eksterne trusler.

Vi starter altid med at lave et gennemgående sikkerhedstjek hos dig, og på den måde kan vi fuldstændig præcist identificere, hvor dine systemer er sårbare og hvor du måske faktisk har styr på det allerede. I samarbejde med dig, laver vi også en plan for lige præcis hvad der skal ske, hvis uheldet er ude.


Hvad skal du gøre?

Det vigtigste du kan gøre, er at tage stilling!

Hold dig så vidt muligt opdateret på hvad der sker i markedet, og tag en velunderstøttet beslutning om hvordan dit sikkerhedssetup skal være – her står vi naturligvis klar til at hjælpe, råde og vejlede.

Derudover ligger der en stor opgave i at sørge for, at dine medarbejdere er oplyste og trænede i IT sikkerhed, for en af de største sikkerhedsrisici findes faktisk i de menneskelige fejl vi alle begår – fx ved at blive snydt af en phishing mail, der kan se meget overbevisende ud i dag, og uforvarende klikke på et farligt link.

En robust sikkerhedsstrategi giver dine kunder og partnere tillid til at du kan håndtere deres data sikkert, og det er dermed også med til at sikre forretningskontinuitet for dig.

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Nordic Wind Technology

Sikre forbindelser og et konstant flow af data er afgørende for software-virksomheden Nordic Wind Technology, der har valgt Azend som samarbejdspartner. Azend varetager både den daglige drift af Nordic Wind Technologys hosting og det komplekse, globale netværk, der er indrettet til at forsyne virksomheden med forretningskritiske data.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.