Azend Universe

Hos Azend er der plads til alle og plads til, at alle kan blive hørt. Plads til at løbe med stafetten, udvikle sig og blive bedre. Her er plads til at grine højlydt, dele ud af dårlige jokes og hygge sig professionelt.

Ansøg


Uopfordrede ansøgninger

Vi mangler ofte dygtige kollegaer – og måske også dig? Er der ikke lige nogen stilling der matcher det du kan, så skriv til os alligevel. Hvis vi kan se, at der er et godt match, så starter vi med en kop kaffe – og uanset hvad, så hører du altid fra os.


Ledige stillinger


Livet
i Azend

Hvis vi selv skal sige det, så er det os der har opfundet begrebet ”professionel hygge” – og selv hvis det ikke er, så er det i hvert fald en af de discipliner vi mestrer til fulde. For os betyder det alt, at vi trives i hverdagen, at vi griner sammen, er faglige sammen og udvikler os sammen. På den måde, kan vi også endnu bedre udvikle vores kunder, men medarbejderne kommer altid først.

Team Azend

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Thygesen Textile Group

Thygesen Textile Group

Flytningen af 40-50 IT-brugere, fordelt på 5 forskellige selskaber, til Microsoft Dynamics 365 Business Central er en omfattende proces… Men ikke desto mindre, er det dét projekt den midtjyske tekstilkoncern har kastet sig ud i.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.

United Textile Group

United Textile Group

United Textile Group er en private label tekstilproducent, som leverer til kendte danske og udenlandske brands. Koncernen har hovedkontor i Danmark og beskæftiger i alt ca. 800 medarbejdere på tværs af datterselskaber i Litauen, Ukraine, Tyrkiet og Bangladesh.