Modern Work

Bliv effektive i den digitale verden

I en verden, der bevæger sig hurtigere end nogensinde, er evnen til at arbejde effektivt fra enhver placering ikke bare en bekvemmelighed, men en nødvendighed.

Derudover vil både du og vi også som både virksomhed og ledere fremadrettet møde en arbejdsstyrke, der stiller langt højere krav til fleksibilitet, mulighed for remote work og måske endda ønske større variation i arbejdstidspunkter.

Det kan være svært at se ind i, for mange er det stadig nyt og kan virke næsten umuligt at imødekomme.

Men med vores Modern Work-løsninger kan du tilbyde din medarbejdere avancerede værktøjer til samarbejde og produktivitet. De kan hjælpe dit team med at opnå mere – uanset hvor de befinder sig – og du vil sandsynligvis opleve, at du får en langt mere fleksibel, engageret og effektiv medarbejdergruppe.

Hvorfor bør det være vigtigt for dig?

Når du har medarbejdere der ønsker at kunne arbejde hjemme, fra udlandet eller på anden vis være ”remote” i forhold til jeres kontor, så stiller det store krav til blandt andet:

  • Sikkerhed – på alle devices
  • Samarbejdsværktøjer
  • Effektivitet og fleksibilitet’

Men derudover stiller det også krav til dig – for du skal som leder være i stand til at balancere at din forretning naturligvis er sikret på bedste vis, samtidig med at du skal imødekomme krav om fleksibilitet og frihed fra dine medarbejdere.

Det kan lyde besværligt – men på lang sigt kan det være en rigtig god investering, fordi du potentielt kan skabe en større tilknytning for dine medarbejdere, og dermed beholde viden og kompetencer i huset (også selvom de måske kun er virtuelt til stede meget af tiden).


Hvad får du med ”Modern Work” værktøjer?

Modern Work handler om at udnytte cloud-baserede teknologier og digitale værktøjer for at fremme sikkerhed, samarbejde og fleksibilitet.

Når dine medarbejdere ikke sidder på samme lokation alle sammen, og nogle måske logger på offentlige wi-fi netværk for at kunne arbejde, så er det vigtigt at du har styr på sikkerheden på de enheder du sender dine ansatte ud i verden med – for både deres og din skyld. Det kan gøre uoprettelig skade, hvis de forkerte får tiltvunget sig adgang til dine interne systemer.

Tilsvarende er det nødvendigt at have systemer der giver jer mulighed for at samarbejde og kommunikere i realtid, hvor I ikke behøver sidde i samme mødelokale eller om samme skærm, for at kunne sparre om de opgaver og udfordringer I møder i dagligdagen.

Hos Azend er vi altid klar til at understøtte din transformation til en mere agil, tilpasset og effektiv arbejdsplads. Det vil ikke kun styrke dine medarbejderes tilfredshed og produktivitet, det er også med til at sikre, at du kan reagere hurtigere på skiftende markedsforhold.

Vi ved aldrig, hvad der sker i morgen, men vi kan forberede os ved at se fremad og tage beslutninger der understøtter de tendenser vi faktisk kan se.

Case

Aqua d’Or

Aqua d'Or

Aqua d’Or har via den franske ejer en intern IT-afdeling, beliggende i Polen, som har brug for en sparringspartner til at oversætte IT-sproget ved dialog med den polske IT-afdeling om support og udvikling.  Aqua d’Ors netværk skulle i sin tid deles i to: en del til administrationen og en til produktionen. Det var hér Azend kom ind i billedet. Vi understøtter produktionsdelen, imens den interne IT-afdeling står for netværket på kontoret.

Nordic Wind Technology

Sikre forbindelser og et konstant flow af data er afgørende for software-virksomheden Nordic Wind Technology, der har valgt Azend som samarbejdspartner. Azend varetager både den daglige drift af Nordic Wind Technologys hosting og det komplekse, globale netværk, der er indrettet til at forsyne virksomheden med forretningskritiske data.

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen

Adserballe & Knudsen er en sjællandsk entreprenørvirksomhed, der specialiserer sig i byggestyring af komplekse sager med ansvar for alle dele af byggeprocessen. Derved sikrer man ensartet, høj kvalitet, fuld kontrol og den ”ordentlighed i alle led”, som er virksomhedens højeste prioritet.