Azend Services

Uanset hvilken dør du går ind af hos Azend, så vil du altid møde et menneske der formår at sætte sig ind i, og være på omdrejnings- højde, med dig og din forretning. For os handler det gode samarbejde om at bygge stærke relationer funderet i høj faglighed.

Med den kombination, mener vi at vi klæder hinanden bedst muligt på til at sætte os ind i – og forstå – lige præcis de behov I har for jeres IT og ERP-løsninger.

Services

Skal vi hjælpe din virksomhed?

Modern Work

Modern Work

Med vores Modern Work-løsninger kan du tilbyde dine medarbejdere avancerede værktøjer til samarbejde og produktivitet. De kan hjælpe dit team med at opnå mere – uanset hvor de befinder sig – og du vil sandsynligvis opleve, at du får en langt mere fleksibel, engageret og effektiv medarbejdergruppe.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud

Cloud hosting er ikke kun for store virksomheder. Det kan være en lige så stor fordel for små og mellemstore virksomheder. De fleste ønsker fleksibilitet, mere effektivitet, højere sikkerhed og variable omkostninger, så der kun betales for det der er behov for. Cloud hosting kan være svaret på dine ønsker.

IT Sikkerhed

IT
Sikkerhed

Vi gør IT-sikkerhed mindre besværligt: Hver dag rammes mere end 800 danske virksomheder af forsøg på IT-angreb. Hvornår bliver din virksomhed ramt? Vigtigere endnu: Er der udarbejdet en plan for hvad der skal ske, hvis uheldet er ude og en IT-kriminel får adgang til jeres systemer?

Business Central

Business Solutions

Med vores Business Solutions løsning får du en skalerbar løsning, som kan tilpasses efter dit behov. Det kan nemt udvides i takt med at virksomheden vokser, eller reduceres hvis behovet for det opstår. Du får en løsning der integrerer alle dine forretnings-processer, så du får en mere strømlinet drift og værdifulde indsigter i alt lige fra økonomistyring til salg og service.

Azend kulturen

Vi er en virksomhed hvor vi i høj grad går op i, at der er plads til at alle kan udvikle sig, være en del af fællesskabet og byde ind med lige præcis det de er bedst til. Vi er ikke ret gode til at stå stille. Vi har altid fart på, og stræber efter at være bedst – men altid sammen, for i fællesskab kan vi klare alt.

Læs mere

IT

IT-løsninger som passer til dine behov. Uanset om du selv ved hvad du vil have, eller om vi skal fastlægge dit behov for dig, går vi altid analyserende til værks. Vi finder ud af, hvor det giver bedst mening for dig at sætte ind. Du er sikker på at få et helt IT-team, som arbejder for dig og altid tager ansvaret for lige netop din løsning.

ERP

Bliv flyvende med et forretningssystem der understøtter dine arbejdsprocesser og gør rapportering og bogføring mere effektiv og automatisk