En vigtig milepæl!

Den 5. april 2024 ændrede Fiks IT navn til Azend, rebrandingen markerer en vigtig milepæl i vores virksomheds historie og fremhæver vores fortsatte vækst og engagement i at være en stærk IT-alliance med vores kunder og partnere.

Nyt navn – samme gode indhold

Godt nok har vi fået nyt navn og nye klæder, men vi er stadig helt nede på jorden. Helt i øjenhøjde. Og helt de samme mennesker, der brænder for at skabe IT-løsninger, der sikrer fremdrift hos dig og din virksomhed.

Det kan intet lave om på.

Vi har glædet os som utålmodige børn juleaften til at få lov til at åbne gaven sammen med alle vores fantastiske kunder, samarbejdspartnere og, ikke mindst, hjertet i Azend – alle vores fantastiske medarbejdere.


Da Thomas i december 2015 tog første spadestik til det der i dag er blevet til Azend, var det med et ønske om at levere gode, solide IT løsninger – men på hans måde! I dag har vi udviklet os til at være en førende aktør og strategisk samarbejdspartner inden for hybrid cloud-løsninger, IT-sikkerhed og forretningssystemer.

Vi en stærk og voksende organisation på mere end 30 dedikerede fagfolk, der arbejder hårdt for at imødekomme og understøtte vores kunders behov, forventninger og vækst.

”Vores beslutning om at skifte navn til Azend A/S afspejler vores ambitioner om,
at fortsætte med at innovere og drive udviklingen inden for IT-branchen.
Navnet “Azend” symboliserer vores fremtidige retning og vores forpligtelse til,
at løfte vores kunders virksomheder til nye højder gennem avancerede
teknologiske løsninger og enestående service.”

Thomas Pedersen, Direktør og ejer.

Selvom vores navn er nyt, så forbliver vores kerneværdier uforandrede. Vi forpligter os fortsat til, at levere skræddersyede og pålidelige IT-løsninger, der styrker jeres forretning og bidrager til jeres succes. Vores passion for teknologi, vores dedikation til kundeservice og fokus på at skabe merværdi forbliver urokkelige.

Vi er enormt taknemmelige for vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejderes støtte og tillid og vi er begejstrede for den næste fase af vores rejse som Azend. Hvor vi – ufortrødent – fortsætter med at skabe endnu flere værdifulde forbindelser og succesoplevelser i fremtiden.

Tak fordi I er med os.

Relaterede indlæg